CleancoCleanco

Telefononi në:

+355 4 240 0349

+355 68 205 4861

Hapur :

E Hënë – E Shtunë

08:00 – 17:00

Na shkruani në:

[email protected]

 

 

Sherbime Pastrimi Profesionale

Pastrime qendrash tregtare dhe biznesi, pastrime zyrash, pastrime dhe mirëmbajtje e përditshme e kapanoneve industriale, grumbullim dhe eleminim i mbeturinave urbane, pastrim dhe mirëmbajtje të ndërtesave, apartamenteve, supermarketeve, zyrave publike dhe private, palestrave, shkollave, poliklinikave, spitaleve, hoteleve, impianteve sportive, bar – restoranteve etj. Për të gjitha këto ambiente ofrohet edhe shërbimi i mirëmbajtjes.

Shërbime Pastrimi Më Të Mira Në Treg

Mirëmbajtje të ambienteve të mëdha (me personelin dhe materialet tona), si qendra tregtare, banka, ambasada. – Shërbime kopshtarie – Pastrim i fasadave në të gjitha lartësitë – Shërbime të mirëmbajtjeve të vogla (lyerje, patinime, stukime, hidroizolime, riparime elektrike, riparime hidraulike) –Shërbime të pastrimit urban, evadim mbeturinash urbane –Disponojmë liçencë dhe ofrojmë shërbim DDD (Dezinfektime, Dezinsektime, Deratizime). Largimi i gjarpërinjve, largimi i qenve – maceve, minjve të arave, insekteve të ullirit etj. për ambiente banimi, pune, industri prodhimi, magazina, bare, restorante, shkolla, spitale, ente publike, hotele, resorte etj, për eliminimin e insekteve, brejtësve, zvarranikëve për çdo lloj sipërfaqeje pa qenë nevoja të boshatiset ambienti i cili ribëhet i përdorshëm duke përdorur metoda bashkëkohore dhe produkte cilësore – Lavazh makinash – Tregtim i detergjentëve, aksesorëve dhe makinerive profesionale të pastrimit.

Historia e Kompanisë

Që nga viti 2000, ne kemi qenë partneri i duhur për qindra profesionistë që operojnë në sektorin profesional të pastrimit të ambienteve. Kjo për shkak se i kemi kushtuar rëndësi cilësisë dhe risisë nëpërmjet produkteve tona dhe rrjetit të shërbimeve të dizenjuara për të gjitha nevojat e tregut: nga hotelet tek restorantet, nga zyrat tek shkollat, aeroportet, qendrat tregtare, spitalet etj.

 

Shërbime Pastrimi

Shërbime Pastrimi

 • Shërbime pastrimi të përditshme
 • Shërbime pastrimi të veçanta
 • Pastrime fasadash
 • Pastrime të veprave të arteve dhe monumenteve të kulturës
 • Pastrimi i tubave të ventilim – aspirimit

Pajisje Pastrimi

 • Makinë Larëse-Tharëse
 • Aspiratorë
 • Karela shumëpërdorimshe
 • Letra duarsh , kuzhine, higjenike
 • Lecka dyshemeje Mop
 • Lecka pluhurash microfiber
 • Lecka pluhurash të thjeshta
 • Shtupa MOP
 • Qese mbeturinash
 • Set për pastrim xhamash

Shërbime DDD

 • Dezinfektim
 • Dezinsektim
 • Deratezim

Shërbime Gjelbërimi

Ofrojmë shërbime profesionale gjelbërimi per subjekte private dhe shtetërore.

 • Kompozime ambjenteve të gjelbërta
 • Krasitje me forma të pemëve dhe shkurreve dekorative
 • Plehërim dhe trajtim te sipërfaqeve
 • Mbjedhje dhe zëvëndesim të luleve sipas stinëve
 • Sisteme ujitje

Pastrim Mbetjesh Urbane

 • Pastrime Silvio ushtron në mënyrë profesionale shërbimin e mbledhjes, transportimit dhe evadimit të mbetjeve urbane. Ushtrimi i këtij aktiviteti prej disa vitesh në Bashkinë e Peqinit dëshmon për profesionalizimin e Pastrime Silvio.Makineritë e disponuara nga Pastrime Silvio për ushtrimin e këtij shërbimi përfshijnë:
  • Makinat teknologjike transportuese
  • Mjete transporti vetë-shkarkuese
  • Makina (autobote)
  • Makinë transportuese të kontenierëve
  • Traktor
  • Kazanë plehrash etj.

Pastrim i Ujërave të zeza

Me qëllim të krijimit të një ambienti më të pastër dhe trajtimin e ujërave të zeza, Pastrime Silvio, tashmë ofron edhe shërbimin e pastrimit të kanaleve dhe gropave të ujërave të zeza.

Prej disa vitesh, Pastrime Silvio realizon shërbimin e pastrimit të kanaleve dhe gropave të ujërave të zeza të Bashkisë Peqin. Pastrime Silvio disponon të gjitha mjetet dhe makineritë e nevojshme për realizimin e këtij shërbimi.

Makineri me Qera

 • Vinç me kosh H=20m
 • Vinç me kosh H=24m
 • Vinç me kosh H=35m
 • Vinç i varur
 

Klientët Tanë

 

Kontaktoni :

+355 4 240 0349 | +355 68 205 4861